Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

TVOH opnames & Ouwehands Dierenpark (8 juli 2013)

Ook deze week stond er weer van alles op de planning! De laatste werkweek voor de scholen hier, kortom de zomervakantie is inmiddels officieel begonnen.
Dinsdag was ik naar de opnames van ‘The Voice of Holland – Blind Auditions’. Vrijdagmiddag kreeg ik een mail met gratis kaartjes dus dinsdag ben ik richting het Mediapark gegaan voor een opnamedag. We konden helaas zo kortdag geen oppas krijgen voor de meiden dus mijn moeder kon niet mee. Online had ik Facebook-vriendin Jacintha bereid gevonden om gezellig mee te gaan dus onderweg hebben we die opgepikt en in de middag kwamen we aan bij de studio’s. Net zoals vorig jaar moesten we weer een contract onderteken waarin stond dat het ons zo’n 2500 euro kost als wij iets verklappen over de audities die wij hebben gezien dus veel kan ik helaas weer niet vertellen over dit uitje.
Wat ik wel kan zeggen was dat het leuk was om de nieuwe coaches in hun rollen te zien. Roel van Velzen en Nick & Simon zijn er dit jaar niet meer bij en aangezien zij voor mij toch wel de gangmakers waren was ik erg benieuwd naar hoe hun vervangers Ilse De Lange en Ali B het er vanaf zouden brengen. Eerlijk is eerlijk, ik moet zeggen dat ze er in het begin nog wel een beetje in moesten komen. Van de ruim 3 uur dat we daar zaten was het eerste uur toch best wel saai. Maar op een gegeven moment kwamen ze lekker los en hebben we ook echt dubbel gelegen van het lachen soms!
De audities waren van hoog niveau dit keer, beter nog als vorig seizoen! We hebben weer bijzondere mensen voorbij zien komen en zelfs een mini-concert gehad waarvan ik hoop dat deze wordt uitgezonden…
Ook was er een nieuw concept binnen de blind auditions. Ik weet niet of ik hier al wat over mag vertellen dus laat nog een beetje in het midden wat dit precies was maar apart vond ik het wel. Of het echt een goede toevoeging is voor de show durf ik niet te zeggen. Wellicht dat het effect op beeld wel erg leuk is maar daar in de zaal vond ik het weinig toevoegen aan het geheel.
We hebben als publiek dit keer er voor kunnen zorgen dat enkele kandidaten de coach kozen die wij voor hen in gedachte hadden dus dat was wel erg leuk! Nu hopen dat dit ook in de battle rondes z’n vruchten afwerpt.
Natuurlijk liepen de opnames weer uit dus tegen de tijd dat ze klaar waren was het voor ons ook wel echt genoeg. We waren helemaal gaar van al die uren in de studio zitten, maar hadden wel een erg leuke middag gehad! We zaten aan de kant van Trijntje op de tribune dus hou die zijkant in de gaten als de opnames straks weer op TV te zien zijn… Misschien komen we nog voorbij, haha!

Daarmee was de week nog niet afgelopen wat uitstapjes betreft want vrijdag middag zijn we er ook nog even op uit getrokken. Dit keer lekker samen met de meiden en vriendin Thera en haar Kyra weer! Gezellig weer naar Ouwehands dierenpark. We hadden nog kortingsbonnen voor dit park dus nu leek ons een juist moment om deze te gebruiken.
We kwamen in de middag aan in het park na een flink stuk wegafzettingen te hebben omzeild onderweg. Helaas hebben we door een foutje in het programmaboek (of eigenlijk de site) de zeeleeuwenshow gemist maar in de rest van het park hebben we heerlijk tot sluitingstijd vertoefd. De meiden hebben weer hun ogen uit gekeken en Elphaba is zelfs nog een soortgenootje, een mede puffje tegengekomen!De leeuwenwelpjes waren natuurlijk het hoogtepunt van het park, al was het nieuwe gorilla verblijf ook wel prachtig om te zien hoor… We zijn onderweg nog even hier en daar gestopt om wat te eten/drinken en te genieten van het zonnetje. Kortom het was een lekker middagje!

Terug naar huis stonden we natuurlijk in de file dus we besloten onderweg bij de McDonalds en vervolgens binnendoor verder te rijden. Uiteindelijk kwamen we dus pas tegen 20u thuis aan, kapot van een lange maar gezellige dag!


(wees gerust hoor, de meiden zaten echt niet alle 4 in de achterbak de hele weg terug naar huis)

Klik hier voor nog veel meer foto's uit de dierentuin!

Nu de vakantie officieel is begonnen hier hopen we nog heel veel meer leuks te doen de komende weken, en de eerste week is alweer lekker volgepland! Kortom meer blogs volgen binnenkort…