Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Erkemederstrand zomerdagje (10 juli 2013)

Gisteren was de ultieme zomerdag voor ons! Al dagenlang zit ik binnen en lig ik veel op bed… Deze hitte doet me immers weinig goed. Maar gisteren stond toch een uitje op de planning wat ik niet wou missen. Een dagje strand met de meiden, en niet alleen die van ons. Simone, Uma & Thera en al hun hondjes gingen namelijk ook gezellig mee!
Aan het begin van de middag verzamelde we allemaal bij het Erkemederstrand voor ons zomerse dagje. Met temperaturen van rond de 25 graden hadden we het weer mee. Gelukkig viel de drukte op het strand zelf wel mee al was het wel een stuk drukker dan normaal. Maar er was gelukkig nog meer dan genoeg plek om even lekker te zitten.
Voor mij begon de dag alleen iets minder relaxed… Bij aankomst op de dijk met de honden struikelde ik en viel met tas en al op Ashley, die in de tas zat! Een gekrijs was het, niet normaal! Paniek alom en ik dacht dat ze wat gebroken had. Maar gelukkig, het viel achteraf gezien mee. Haar hernia speelde op waardoor ze zo gilde maar ze is de rest van de dag zelfs doorgekomen zonder pijnstillers. Nadat ze van de schrik was bekomen heeft ze rustig bij ons gezeten op het strand en later op de dag hier in huis gedroeg ze zich alweer als vanouds. Ik heb wat schaafwonden, beurse plekken en een dikke hand aan de val overgehouden maar ook dat had natuurlijk een stuk erger kunnen zijn. Kortom het was even pijnlijk maar viel al met al nog mee.
Op het strand was Eevee al gauw in het water te vinden en ook Elphaba volgde niet snel daarna… Uiteindelijk zijn alle hondjes het water in geweest en hebben ze allemaal gezwommen (op Ashley na dan natuurlijk), zelfs kleine Joker de Australian Shepherd pup van 14wkn die mee was! Ook Kyra, de hond die ooit watervrees had heeft lekker gezwommen en zich prima vermaakt in het water.


We hebben uiteindelijk een paar uur op het strand in de zon en het water doorgebracht… Het was zoals een zomerdag hoorde te zijn, zon, water en plezier! Aan het eind van de middag gingen we allemaal moe, met een mooi kleurtje en verzopen hondjes naar huis. Hahaha!
Ons volgende tripje naar het strand staat ook alweer gepland over een aantal weken met weer een nieuwe groep leuke hondenvrienden. Hopelijk wordt die dag aan het strand weer net zo leuk, mooi en gezellig als deze! De zomervakantie is voor ons in ieder geval op een mooie manier begonnen.

Kijk hier voor nog meer leuke foto's van ons dagje strand...