Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Dagje strand met Elphie's fokker (19 juli 2013)

Vandaag was weer een heerlijke zomerdag voor ons! Zon, zee, strand en honden… Genieten dus!
Al vroeg vertrokken we richting Spijkenisse om de fokker van Elphaba op te zoeken. Eenmaal aangekomen bij de Di China Latina roedel kregen we een warm onthaal. We hebben daar nog even wat gedronken en zijn vervolgens (met enige vertraging) richting het strand vertrokken.
De vorige keer was er geen kip te bekennen op het strand daar maar we vreesde dat het dit keer anders zou zijn. Eenmaal daar waren de parkeerterreinen ook aardig vol, kortom wat moest dat worden? Het is een flinke klim naar het strand dus het duurde even voor we konden zien hoe druk het was. Maar gelukkig viel het reuze mee! Na een ‘marathon’ richting een van de puntjes van het strand konden we eindelijk lekker neerploffen en genieten van het zonnetje en het water.
 


Alsof dit alles nog niet genoeg was vond deze middag ook een heus wonder plaats. Plots uit het niets begon Ashley te rennen zo de zee in! En niet een keer, nee meerdere keren met ‘r staart omhoog en een lol dat ze er in had! Ons Chihuahuatje dat altijd panisch is geweest voor water, met regen niet naar buiten wil en altijd mijlenver om plassen heen loopt… Gaat gewoon vrijwillig het water in tegenwoordig. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!


(de kwaliteit van dit filmpje is helaas niet best, mijn excuses hiervoor, maar wat er op te zien is is te mooi om niet te plaatsen hier, hahaha)  


We hebben uiteindelijk zo’n 3 uur doorgebracht op het strand, inclusief onze wandeling terug naar de auto waar we in totaal ook nog wel een uur over hebben gedaan hoor ongeveer. Tja dan werkt mijn lichaam weer even niet mee hè, en dat van mijn moeder dit keer ook trouwens. Die laatste wandeling was echt wat te zwaar dus hebben we in etappes moeten doen. Maar och wat hebben we genoten weer van dit dagje aan het strand. Het echte strand dit keer! Abby was op weg terug naar de auto zo moe dat ze sommige stukken niet eens meer wou lopen, we waren allemaal echt helemaal gesloopt eenmaal aangekomen bij de auto. Slapen zullen we in ieder geval vannacht goed doen. En dat is maar goed ook want morgen wordt een spannende dag voor ons allemaal!

Kijk voor meer foto’s hier!