Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Soestduinen, Sallandse Heuvelrug & haar (21 februari 2015)

Hier weer eens een blog, met eigenlijk een compilatie van ‘avonturen’. De laatste weken hebben we weer wat leuke dingen meegemaakt dus laat ik maar gelijk beginnen!
Vorige week stond dan eindelijk een langverwachte wandeling op de planning! Al maandenlang proberen we eens een leuke afspraak in te plannen met Simone, de eigenaresse van Flynn en Abby’s halfbroer Cody. Echter kwam ik iedere keer wel weer iets tussen. Er leek haast een vloek op te rusten! Toch is het ons vorige week donderdag dan eindelijk gelukt wat af te spreken. Met al onze meiden, en Simone’s jongens zijn we even lekker gaan wandelen op de Soesterduinen. Het was heerlijk wandelweer en nog voor we de auto uit waren had Eevee de jongens al gespot. Wat waren ze enthousiast zeg, en wat hebben ze heerlijk met z’n allen daar rondgelopen.
Het was een wandeling die zeker voor herhaling vatbaar is. En met prachtige foto’s als eindresultaat, gemaakt door Simone Weyrer!
Afgelopen week zijn we ook weer lekker met de meiden er op uitgetrokken. Natuurlijk hier in de buurt, maar in het bijzonder ook weer bij natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Dit is voor ons toch wel echt ‘dé’ ontdekking van 2014 en dit jaar hopen we nog veel mooie andere wandelplekken daar te vinden. Dit maal zijn we weer een ander stuk gaan verkennen, onder een stuk rustigere omstandigheden dan de vorige keer. Heerlijk, met name voor sommige van onze meiden die niet zo van onverwachte tegenliggers houden. We zijn richting het uitkijkpunt en de bijbehorende hei gelopen en hebben weer heerlijk enkele uren daar lopen ronddwalen. 


Tegen de tijd dat we bij de auto kwamen waren de meiden heerlijk moe van hun uitje. Met name Glacee kon echt niet meer, die was helemaal op van al dat ‘heide-hoppen’ wat ze samen met Elphie had gedaan.
En dan nu, vandaag… Is officieel de voorjaarsvakantie voor ons ingegaan! Een weekje vrij om lekker bij te komen en nog meer leuke uitjes te plannen. Ik persoonlijk ben de vakantie gelijk goed begonnen met iets wat ik al tijdenlang wilde doen! Donderdagavond, na onze wandeling, was ik weer online wat research aan het doen. Sinds vorig jaar zomer heb ik namelijk al een plan. Ik wil mijn haar graag verven met een dip dye/ombre effect, liefst in een zo extreem mogelijk kleur zoals roze of blauw bijvoorbeeld. Helaas moet hiervoor je haar gebleekt worden en dit is met mijn fragiele haar gewoon geen optie. Afgelopen najaar heb ik bij de kapper mijn haar enkele tinten lichter later kleuren maar ook dit was het toch net niet. Je zag het nauwelijks en het was gewoon niet dat wauw effect wat ik zo graag wilde creëren. Gisteren was ik er helemaal klaar mee, andere mensen met dun kroeshaar heb ik ook wel eens hun haar zien kleuren dus het moest gewoon mogelijk zijn op een veilige manier! Ik besloot de gok te wagen met in mijn achterhoofd dat ik mijn haar gewoon zou afknippen als het zou uitlopen op een mislukking. Gelukkig pakte het dit keer wel uit zoals gehoopt, en heb ik nu dus nu eindelijk die gewenste dip dye/ombre in mijn haar die ik zo graag wilde. Goed begin van de vakantie dacht ik dus zo, en ook net op tijd af voor ons eerste uitje deze week! Maar daarover meer in de volgende blog…Foto’s van onze sneeuwwandeling eerder dit jaar hier bij ons in de buurt zijn te vinden in de albums van de meiden en het gezamenlijke wandelalbum hier op de site. Hieronder een voorproefje.