Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Kittens en bijzonder fotocadeau (14 juli 2020)

Zoals jullie inmiddels wel op de nieuwspagina hebben gelezen hebben onze nieuwe gezinsleden hun eigen pagina gekregen op de site. We hebben de eerste maanden van dit jaar goed nagedacht over hoe nu verder. Fantasia is natuurlijk al op leeftijd dus niet meer in staat een kitten bij te houden. We hebben echter ook gezien dat ze toch wel wat aanspraak van een soortgenoot mist sinds het overlijden van Haley. Na lang wikken en wegen besloten we daarom enkele maanden terug toch twee kittens toe te voegen aan ons gezin. Samen zodat zij gezellig tegelijkertijd opgroeien en kunnen spelen (iets dat ook veelal geadviseerd wordt in de kattenwereld in dit soort situaties). Maar ook om te voorkomen dat Fantasia als enige andere soortgenoot hier zou rondlopen en dus als babysit zou moeten dienen. De keus viel al gauw op twee rassen, een Heilige Birmaan (net zoals Bouchra die wij eind 2018 zijn verloren, maar dan wel een andere kleur) en een Brits Langhaar. Onze zoektocht begon zonder tijdsplan. We hadden wel een beetje in ons hoofd wat we zochten maar stonden ook open voor een hoop. We leerden veel bij, legden verschillende fijne contacten en kwamen er gaandeweg steeds meer achter wat we echt zochten in een cattery. Eind april vond de eerste kennismaking plaats en begin maart de tweede bij de twee catteries waar uiteindelijk onze keus op viel. Er was een goede klik, we werden smoorverliefd op de meiden en zo begon ons nieuwe avontuur.
Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hebben Maan, de seal point Heilige Birmaan, en Meghan. de cinnamon tortie Brits Langhaar, hun intreden gemaakt binnen ons huishouden.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Wichita & the SP pets (@dutchiesp) op

 

De eerste introducties zijn prima verlopen en de meiden voelen zich inmiddels al helemaal thuis. Ze zijn dikke vriendinnen, Maan en Fantasia gaan ook al heel goed samen en Meghan is nog druk bezig een band op te bouwen met onze oudere dame. Meer over de beide meiden, die we ook wel de M&M kittens noemen, kan op hun pagina’s gevonden worden vol foto’s en achtergrondinformatie. Op mijn social media deel ik tevens meerdere keren per week nieuwe foto’s en filmpjes van de beide dames en hun levens hier binnen de Special Princess familie.

 

Maar… Dit verhaal is niet de enige reden van deze blog. Ongeveer twee weken terug kreeg ik namelijk weer een aanbieding van Fotocadeau of ik een product van hen wilde uittesten. Graag natuurlijk was mijn antwoord, want ik ben nog altijd zeer tevreden over mijn eerder bestelde producten van hen. Het werd een meerluik canvas dat ik uitkoos om te proberen, maar nu was de vraag natuurlijk nog met welke foto.
Rond mijn verjaardag kreeg ik een erg mooi, dierbaar en waardevol cadeau van een goede vriendin van me. Een knuffel van de Pokémon Fennekin maar niet zomaar eentje, een Pokémon Center sleeping Fennekin limited edition knuffel die zij ooit zelf uit het buitenland had besteld voor haar collectie. Wetende hoe bijzonder dit cadeau is, zocht ik sindsdien al naar een even bijzonder cadeau voor haar. Haar verjaardag was enkele weken later maar nu maanden na dato had ik nog altijd geen cadeau gevonden wat aan mijn eisen voldeed. Toen ik het aanbod kreeg van Fotocadeau schoot haar naam dan ook gelijk door mijn hoofd. Hoe leuk zou het immers zijn om haar iets moois te laten uitkiezen en dat voor haar te laten maken om dan vervolgens cadeau te geven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Yesterday I got this awesome #earlybirthdaypresent from a friend... A lifesize #Fennekin plush, one of my favorite #Pokémon and also one of my favorite #Pokémonplushies ever made! She's so cute and pretty. I can't thank my friend enough for this awesome gift! I'm still a bit speechless by it. 😘❤🤩 | #day101of2020 #photoaday --------- #pokemonfennekin #fennekinfriday #fennekinplush #pokemonplush #pokemonplushies #birthdaygift #birthdaypresent #PokemonCenter #pokemoncenterplush #thankful #pokemonknuffel #Kalos #pokemonserena #serenapokemon

Een bericht gedeeld door Wichita & the SP pets (@dutchiesp) op

 

Zo gezegd, zo gedaan! Ik besloot ditmaal de canvassen niet voor mijzelf te houden maar samen met haar een leuk ontwerp uit te kiezen voor bij haar in huis. Ze besloot voor een afbeelding uit een voor haar dierbaar spel te gaan, The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Zoals ze er zelf over zei: “Dit spel heeft een enorme nostalgische waarde voor mij”. Ze koos de meest speciale afbeelding uit en samen bekeken we hoe hij het beste op het meerluik zou passen. Nadat we allebei helemaal tevreden waren bestelde ik en was het wachten op het eindresultaat.
Maandag 6 juli plaatste ik de bestelling en woensdag 8 juli werd deze al bezorgd door DHL. Dat noem ik nog eens snelle service (en ik had gewoon voor de normale bezorgtermijn gekozen)! Hoewel ik stond te popelen om de canvassen te bekijken besloot ik te wachten tot ik ze kon overhandigen aan mijn vriendin. Zaterdag 11 juli ben ik bij haar op bezoek gegaan (uiteraard rekening houdend met de RIVM maatregelen rondom het coronavirus) en heb ik haar eindelijk haar verlate verjaardagscadeau kunnen overhandigen. De canvassen zaten goed verpakt dus er was even wat knipwerk nodig om alles er veilig uit te krijgen. In ieder pakketje zat een ophangsysteem en er was er zelfs nog eentje extra als reserve meegestuurd voor het geval dat. Het meerluik bestaat uit vier losse canvassen die van klein naar groot een scène met de Great Deku Tree laten zien met uiteraard hoofdrolspeler Link ook in beeld.


We waren blij verrast over de kwaliteit van de meerluiken. Omdat het ditmaal geen zelfgemaakte foto betrof wisten we niet zeker hoe scherp het eindresultaat zou worden. Maar het is werkelijk prachtig! Ieder detail is te zien, ook de hele donkere schaduwen zijn goed in beeld gebracht waardoor het gezicht op de boom ook goed te zien is. Ook de stevigheid van de canvassen zelf was erg goed en het ontwerp leek naadloos in elkaar over te lopen, ondanks de verschillende delen van het meerluik.


Hoewel het plan eigenlijk was om pas komende week de canvassen op te hangen heeft ze uiteindelijk nadat ik weg was die avond nog alles op de muur gemonteerd. En het eindresultaat is top al zeg ik het zelf… Nu kan ze iedere dag wakker worden met deze scène uit één van haar lievelingsgames.


Het bestellen ging ook weer heel simpel. Het uploaden en positioneren was zo gedaan en omdat al mijn gegevens al in het systeem stonden was het meerluik daarna in een aantal klikken besteld.
Ik weet dat ik in herhaling val, want ik heb mij al meerdere keren positief uitgelaten over Fotocadeau in mijn blogs. Maar ook na deze bestelling weer ben ik een positieve klant. En ditmaal geldt dit oordeel niet alleen voor mij maar ook zeker voor mijn vriendin die niet alleen heel blij was met haar meerluik maar eveneens zeer tevreden en onder de indruk wat betreft het eindresultaat.
Ik ben nog op zoek naar cadeaus voor andere vrienden dus wellicht bestel ik binnenkort nog eens iets leuks bij ze, een sleutelhanger met foto bijvoorbeeld of misschien nog een meerluik canvas voor iemand anders.
Ik heb ook weer iets leuks voor lezers van deze blog die misschien nu zelf ook wel zo een meerluik canvas willen gaan bestellen. Ik heb namelijk weer een kortingscode gekregen! Met de kortingscode ME50 kan iedereen die dit leest met 50% korting een meerluik naar keuze uitkiezen op de site van Fotocadeau. De code kan gemakkelijk gebruikt worden door in de winkelwagen onder de knop om af te rekenen de kortingscode in te vullen. Deze zou dan gelijk verrekend moeten worden met het totaalbedrag.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze blog te lezen en hebben jullie hierdoor weer wat inspiratie opgedaan. Dankjewel nogmaals aan Fotocadeau en succes met bestellen voor iedereen die nu ook van plan is iets te laten maken.
Volg de hele Special Princess familie, in het bijzonder de beestenbende uiteraard, op social media (Facebook en/of Instagram) voor regelmatige updates en graag tot een volgende blog en/of nieuwspost!