Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Pupbezoek Eswicks & Bakkeveense Duinen (16 juni 2013)

Vandaag stond een volle maar gezellige dag op de planning! Na een week ziek te zijn geweest, weer flinke last te hebben gehad van mijn baarmoeder en dus veel binnen te hebben gezeten begint het inmiddels eindelijk weer een beetje de goede kant met mij op te gaan. Het uitstapje van vandaag kon daardoor dus ook gelukkig door gaan!
Aan het begin van de middag zijn we richting Assen gereden want ik had daar een afspraak staan bij ‘Sheltiekennel’ Eswicks! Een stel gezellige Shelties, lekker kletsen en 3 kleine pupjes om van te genieten… Wat wil een mens nog meer?! De vader van het nestje wat we bezochten is een goede vriend van onze Eevee dus het was erg leuk om zijn nakomelingen eens in het echt te ontmoeten. En och wat een droppies waren het zeg, heerlijk sociaal en lekker donzig kortom precies zoals Sheltiepups horen te zijn! Bij binnenkomst sliep het kleine spul maar tegen de tijd dat de volgende visite binnenkwam (er stonden toevallig meerdere pupbezoekjes gepland vandaag) werden de kleintjes allemaal wakker. Daarna hebben we dus nog even lekker in de ren met een groepje gezeten even heerlijk spelen met de pupjes.


Dat soort momenten mogen wel eeuwig duren hè… Maar helaas, ook wij moesten weer door dus het was op een gegeven moment toch echt terug naar de auto voor mij want we hadden nog een flinke weg terug naar huis op de planning staan. Mijn moeder was mee met de meiden maar in de auto blijven wachten dus op weg terug was er natuurlijk ook even wat tijd voor hen ingepland. Op de Bakkeveense Duinen!
Dit lag toch min of meer op de route en hoewel we meestal in het weekend met goed weer dit soort plekken proberen te vermijden besloten we dit maal toch een poging te wagen. Het was ons wel ietsjes te druk maar al met al nog wel goed te wandelen hoor dus de meiden hebben even heerlijk hun benen kunnen strekken daar!


We waren uiteindelijk pas aan het begin van de avond weer terug thuis, allemaal flink moe van de lange dag. Hopelijk was dit het begin van weer een iets betere tijd voor mij op gezondheidsgebied want ik hoop de komende weken nog wel vaker van dit soort leuke uitjes te kunnen genieten!

Kijk hier voor nog meer leuke foto's van het pupbezoek en vind hier nog meer filmpjes!