Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Dotsi Dreamer pupbezoek (17 november 2013)

Woensdagavond zijn we weer eens richting Friesland geweest voor een bezoekje aan de Dotsi Dreamer familie! Het huishouden waar Cheeta, Abby’s allereerst geboren dochter woont, samen met haar 2 Sheltievriendinnen. Een van deze dames heeft enkele weken terug haar eerste nestje gekregen dus deze moesten we natuurlijk even in het echt bewonderen…
We kregen meteen weer een warm welkom van alle meiden maar in het bijzonder toch wel Cheeta. Die dame is de hele tijd dat we daar waren niet van onze zijde geweken en heeft ook een groot deel van de tijd bij mij of mijn moeder op schoot gezeten. Och ze vond het zo leuk dat we er waren. Doet je toch goed hè, hihi!

 


De pupjes waren net wakker dus we hebben optimaal van ze kunnen genieten. Vijf dark sables die niet altijd even makkelijk uit elkaar te houden waren, maar stuk voor stuk wel allemaal zo hun eigen unieke karakter hadden. Sparkey had al gauw mijn hart gestolen al moest die wel mijn schoot een groot deel van de tijd delen met lieve, kleine Summer. Summer is wel een bijzonder pupje uit dit nest want zij gaat binnenkort verhuizen naar het zuiden van ons land. Jawel bij een Special Princess pupje, namelijk Snowy het nestzusje van Eevee! Haar zullen we in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid dus nog wel vaker gaan zien. Erg leuk hoe klein het wereldje soms is!
Na een half uurtje spelen begonnen de meeste kleintjes langzaamaan weer in te storten. Het was weer tijd om te gaan slapen. In de ren kropen ze heerlijk bij elkaar en hebben ze een dutje gedaan. Maar goed melkbar mama Laura was ook nog altijd in de buurt, dus toen die in de ren sprong om wat puppyvoer te jatten was het stel gauw weer wakker om wat melk te drinken.


We hebben het weer erg gezellig gehad bij alle Shelties daar en genoten van de kleine pupjes! Het verbaasd ons daarom dus ook dat er nog twee pupjes beschikbaar zijn… Namelijk twee teefjes. Voor een ieder die dus nog op zoek is naar een leuk, lief, sable pupje. Neem eens een kijkje op de Dotsi Dreamer site, misschien is een van deze dames wel het pupje wat jullie zoeken!


Het was weer genieten en na de afgelopen weken van weer erg veel pijn en krachtverlies door mijn gezondheidsproblemen kon ik dat goed gebruiken. Bedankt dus weer voor de gastvrijheid daar in het Noorden, en alvast het allerbeste toegewenst aan alle pupjes wanneer zij zullen vertrekken naar hun nieuwe huisjes over enkele weken.

Kijk hier voor nog meer foto's van ons pupbezoek!