Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Theatertour O'G3NE (10 maart 2017)

Met de komst van Grant hebben we de bezoekjes aan musicals en concerten even op een laag pitje moeten zetten… Eén optreden stond echter al lange tijd gepland en vond vrijdag 10 maart plaats. Namelijk het theaterconcert Three Times a Lady van de meiden van O’G3NE! Na een week eerder hun songfestival inzending te hebben onthuld waren de verwachtingen bij mij in ieder geval hoog. Oké het zou niet een concert a la Katy Perry worden maar met de goede zang en podiumervaring zou het wel goed moeten zitten.
Na een drukke werkdag vertrokken we in de avond richting theater De Meerpaal, eindelijk eens een optreden dichtbij huis. Eenmaal daar bleek het koopavond en flink druk met parkeren. We konden achterin een woonwijk nog een parkeerplek vinden maar waren gelukkig alsnog ruim bij tijds binnen in de zaal aanwezig. Op rij drie, lekker vooraan zoals altijd, hadden we prachtig overzicht over het hele podium en zaten we ook dichtbij genoeg om de gezichtsuitdrukkingen van de meiden goed te zien. Helemaal werd het leuk toen de dames besloten een kleine medley te doen op de rand van het podium op nog geen twee meter bij ons vandaan. Dat maakt zo een theaterconcert toch een stuk intiemer dan een concert in een grote zaal zoals de Ziggo Dome.
Het optreden was in twee delen verdeeld. Zowel voor als na de pauze werden zowel albumtracks als covers gezongen, waarbij de bekendste O’G3NE hits uiteraard allemaal aan bod kwamen.

Ook deden alle meiden één solo nummer. Voor de pauze was het Amy die een cover van ‘Paper Hearts’ van Tori Kelly liet horen. Een prachtige versie van een nummer dat ik nog niet eerder had gehoord, maar na dit concert gelijk heb gedownload (al wacht ik nog altijd op de O’G3NE versie want die vond ik misschien nog wel mooier dan het origineel). Ook lieten de dames een andere kant van zichzelf zien met een medley van Katy Perry’s ‘Birthday’ en Ariana Grande’s ‘One Last Time’ waarmee ze even een goed feestje bouwde samen met het publiek.

Een bericht gedeeld door Wichita & the SP pets (@dutchiesp) op

 


In de pauze hebben we nog even kunnen bijkletsen met een vriendin die ook aanwezig was bij het concert en enkele rijen achter ons zat en konden we tegelijkertijd even onze benen strekken. Gelukkig duurde de pauze ook weer niet te lang waardoor het sfeertje er goed in bleef.
Na de pauze deed Lisa een coverversie van Billy Joel’s ‘Honesty’, eveneens een nummer dat ik niet kende (maar volgens mij wel eens eerder heb gehoord) en helemaal verliefd op werd na deze uitvoering. Maar de meeste indruk maakte Shelley denk ik toch wel met haar versie van ‘Colors of the Wind’ uit de Disney klassieker Pocahontas's (origineel gezonden door Vanessa Williams). Een nummer dat al jarenlang één van mijn favoriete Disneyliedjes is, misschien zelfs wel mijn meest favoriete Disney track ooit. En wat zong ze dit prachtig zeg, echt een kippenvel moment! De theatertour-avond eindigde met twee originele O’G3NE nummers, albumtrack ‘Wait a Minute’ en als toegift het finalenummer uit The Voice of Holland ‘Magic’. Het publiek deed leuk mee en het theater had als afsluiting bloemen voor niet alleen de drie zusjes maar ook alle bandleden wat ik zelf wel een leuk detail vond. Na de show werd ook nog in foyer gesigneerd maar het was ons iets te druk om daar op te wachten, bovendien zaten de hondjes thuis bij de oppas dus werd het hoog tijd om deze af te lossen.


Al met al was het weer eens een leuk avondje uit en bovenal iets anders dan normaal voor ons. Van spektakel was weinig sprake maar de meiden wisten het publiek goed te boeien met hun praatjes tussen de nummers door en de setlist die ze hadden uitgezocht. Alles wat ze zongen was echt loepzuiver, en ze zagen er ook zoals altijd erg leuk uit (met name Amy’s schoenen vond ik echt geweldig als zou ik er zelf nooit op kunnen lopen, hahaha). Van songfestival nummer ‘Lights and Shadows’ tot De Beste Zangers cover ‘Clown’, het was allemaal prachtig om te horen en goed uitgevoerd. Ik vond het leuk om eens zo een ander concert mee te maken en heb achteraf gezien het volle vertrouwen in de meiden straks in Kiev.

Dankjewel dames voor de leuke avond! 😉👏 @amyog3neofficial, @shelleyog3neofficial & @lisaog3neofficial @og3ne | #threetimesalady #ogene #og3ne #meerpaal #lisaamyshelley #demeerpaal #theaterdemeerpaal #theatermeerpaal #3timesalady #songfestival #eurovision #eurovisie #teamogene #teamog3ne #theatertour #theatretour #concert #ESC2017

Een bericht gedeeld door Wichita & the SP pets (@dutchiesp) op

 


Bij thuiskomst werden we zoals altijd weer dolenthousiast begroet door de hondjes die zich prima hadden vermaakt bij de oppas. En wij konden een nacht mooi dromen over een leuk concert van drie hele gezellige zusjes!

 

 

Helaas was het tijdens het concert niet toegestaan om te filmen maar fotograferen mocht wel, vandaar dat ik ditmaal alleen foto’s heb om een sfeerimpressie te geven. De bijgevoegde filmpjes in deze blog zijn niet door mij gemaakt maar van YouTube af geplukt.