Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Uitbreiding van onze fotomuur (12 mei 2020)

We hebben gezinsuitbreiding!
En ik ga meteen heel vals doen en hier een cliffhanger van maken. Oftewel, jullie krijgen allemaal wel een preview te zien van onze nieuwe vierpotige kids. Maar hun achtergrond verhaal zal ik pas later onthullen in een volgende blog, als ook hun persoonlijke pagina’s af zijn.

In deze blog wil ik het namelijk hebben over iets anders. Ik kreeg vorige maand namelijk alweer een aanbieding van Fotocadeau binnen. Ja alweer, ik voel me bijna bezwaard, hihi! Zij hebben weer wat prachtige nieuwe producten in hun assortiment, waaronder een landkaart België en Muchopix voor aan de muur. Die laatste mocht ik van hen uittesten om te zien hoe deze ons zou bevallen.
Zoals vorig jaar te lezen was (zie hier) hebben wij destijds onze huiskamer een make-over gegeven en hier een fotomuur aan toegevoegd. Op deze muur zijn foto’s van wilde dieren te vinden, gemaakt tijdens onze vele dierentuinbezoekjes. En er is ook een deel gewijd aan de honden en onze nestjes tot nu toe. De andere dieren misten echter nog op de muur dus toen ik het aanbod ontving was mij al gelijk duidelijk wat ik hiermee wilde doen!
Uiteindelijk heb ik acht Muchopix hexagons besteld met daarop een aantal dieren van vroeger en nu. Hoewel we nu nog steeds een aantal dieren uit het verleden missen voelt de muur nu gelijk wel veel meer af en als één geheel. De hele Special Princess familie maakt er nu deel van uit, niet alleen de honden.
Tijdens het bestellen merkte ik al dat er veel opties waren. Verschillende formaten en aantallen konden besteld worden en er was ook de mogelijkheid om voor ronde of vierkante ontwerpen te gaan. Ik besloot te kiezen voor de 22x19cm variant omdat deze het beste zou passen bij de foto’s die we al hebben hangen.


Omdat het ook dieren uit het verleden betrof waren niet alle foto’s van even goede kwaliteit. Er zaten zelfs wat mobiele kiekjes bij dus ik heb voor de zekerheid de foto’s voor verzending laten nakijken op geschiktheid. Gelukkig bleken ze goed genoeg en toen ze eenmaal binnen kwamen was het verschil tussen de oudere en nieuwe foto’s nauwelijks te zien.
Na de bestelling was het door het coronavirus even onduidelijk wanneer de hexagons zouden komen. Ik kreeg al gauw een track & trace nummer maar het postbedrijf koppelde deze maar niet aan een levering. Uiteindelijk duurde het een aantal dagen voor dit gebeurde maar ontvingen we de hexagons alsnog ruim binnen een week tijd op ons thuisadres.
De hexagons worden opgehangen met plakstrips die bij de bestelling worden geleverd. Ook zit er een speciale passer bij om de juiste afstand tussen de foto’s te bepalen. Omdat het bij onze huidige muur moest passen konden we van dit laatste hulpmiddel echter niet heel veel gebruik maken waardoor niet alles even recht hangt. Maar goed, dat valt alleen iemand op die heel erg de muur bestudeert hoor. Zo op het eerste oog ziet het eindresultaat er prachtig uit en maakt het bovendien de huiskamer een stuk gezelliger!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Wichita & the SP pets (@dutchiesp) op

 

Links bovenin hebben we een foto van Fantasia en Bouchra (RIP) opgehangen. Deze twee beste vriendinnen hoorden gewoon naast elkaar en Bouchra in de buurt van Belle (haar andere grote vriendin die op de foto onder haar staat) paste ook gewoon perfect. Links onderin hebben we een foto van Sandy (RIP) en de twee halfbroers Four & Dash opgehangen. Angel heeft een mooi plaatsje helemaal in het midden gekregen en rechts onderin staat Haley (RIP) tussen de nestjes in.


De opvallende kijker zal opmerken dat de twee koppies daarnaast nieuwe gezichten zijn. Dat zijn namelijk onze twee nieuwe meiden Maan (Heilige Birmaan) en Meghan (Brits Langhaar)! Zoals ik al aangaf zal ik binnenkort meer over hen vertellen. Maar deze beelden zeggen in ieder geval al iets over hun geweldig schattige en mooie looks.


En, wat vinden jullie er van? Dit ziet er toch top uit?! We hebben geprobeerd de muur zo speels mogelijk te houden door de vormen op verschillende hoogtes te hangen. Maar naarmate de muur voller wordt is dit wel steeds lastiger aan het worden, hahaha.
Wil jij nou ook zo een muur vol foto’s die gemakkelijk, zonder beschadigingen aan de muur, te bevestigen zijn? Dan heb ik goed nieuws want ik mag van Fotocadeau ditmaal korting uitdelen. Met de kortingscode MP50 (geldig t/m 1-10-2020) kunnen de hexagons maar ook squares en circles besteld worden met 50% korting. De code kan gemakkelijk gebruikt worden door in de winkelwagen onder de knop om af te rekenen de kortingscode in te vullen. Deze zou dan gelijk verrekend moeten worden met het totaalbedrag.

Dankjewel weer aan Fotocadeau dat ik deze hexagons mocht uitproberen! Wij zijn er zeer tevreden over en blij dat we onze fotomuur onverwachts toch weer iets hebben kunnen uitbreiden. Volg ons op social media (Facebook en/of Instagram) voor regelmatige updates en graag tot een volgende blog en/of nieuwspost!