Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Draverijen (1 juli 2010)

Probeer het deze week zo rustig aan als mogelijk te doen. Poeh zeg dit is echt geen weer voor mij! Maandag ben ik de hele dag helemaal onwel geweest door de warmte en nu met de ventilatoren is het uit te houden maar echt maar net. Ze zeggen ook zieke en bejaarden moeten zo min mogelijk doen dus hier hou ik me dan ook aan. Maar ja om nou binnen te blijven zitten, gaat natuurlijk ook vervelen... Zeker omdat rusten met dit weer ook al niet super gaat.
Dus gisteren hadden we toch wat dingen op de planning staan. En alsof het weer het wist want we hebben nauwelijks zon gezien en er stond de hele dag een heerlijk koel briesje... Echt goed te doen dus!
De draverijen op de grasbaan hier is een jaarlijks evenement wat zo’n 3 keer per jaar in de zomermaanden wordt gehouden hier. Al sinds wij hier wonen is het vaste prik voor ons en we worden er ook steeds beter in, vinden wij dan... LOL
Gisteren was de eerste keer van dit jaar en wij waren dus ook van de partij. Zoals ik al zei het weer was gelukkig goed te doen dus we hebben echt kunnen genieten. Het gokken ging helaas iets minder goed... We hebben bij bijna alle races op de uiteindelijk nummers 2 en 3 gegokt, maar nummer 1 lukte ons maar niet. Maar goed daar gaat het ook niet om natuurlijk (we wedden immers voor een paar cent en hebben geen flauw idee hoe het moet, we kiezen altijd maar het paard met de leukste naam hihi), dus dat mocht de pret niet drukken. Het waren leuke races al viel de laatste wel erg tegen. We moesten bij tijds weer weg wat op zich prima te doen was maar na 3 valse starts kwamen we toch echt in tijdnood. Maar goed al met al was het dus een heel leuk avondje uit, samen met mijn moeder, oma en de honden.Na de draverijen hadden we niet echt zin om weer naar ons stikhete huisje te gaan om ons daar te vervelen, dus we besloten de avond anders te besteden. De honden zijn mee naar huis gegaan met mijn oma en wij zijn doorgereden naar de bios om Twilight Eclipse te gaan zien. En ik moet zeggen dat was een goede keus hoor, lekkere airco in de zaal en heerlijke stoelen en ook iets leuks op de beeldbuis (ipv voetbal)!
Het werd echter wel een latertje dus vandaag doe ik het maar weer rustig aan. Weer is ook weer veel heter als gisteren dus zit alweer de hele dag voor de ven. Maar ach ja je doet er niks aan hè, moet m’n tijd dus maar uitzitten... Hoop wel dat het zaterdag een beetje meevalt want de hele dag in die hitte daar zitten zal me anders ook wel opbreken, maar goed is gelukkig bijna vakantie dus als ik het maar fysiek red.
Hieronder nog wat kiekjes van de honden gemaakt tijdens de draverijen, zij hebben het ook wel naar hun zin gehad hoor hihi! En ach ja ik moest toch iets doen tussen de races door dus ben hen maar gaan fotograferen...En hieronder nog een filmpje van de draverijen voor iedereen die wel eens wilt weten hoe het er daar aan toe gaat...