Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Sterren Dansen Op Het Ijs (12 februari 2011)

Gisteren stond weer een leuke opnamedag op de planning... We (mijn moeder, ik en mijn maatje) zijn namelijk naar Sterren Dansen op het Ijs geweest! Deze show heb ik enkele jaren terug ook al eens live gezien was ik toen erg leuk en gezellig vond. Kortom een bezoekje aan dit seizoen zagen we ook wel zitten...
Na onderweg wat gegeten te hebben kwamen we flink wat te vroeg aan in Hilversum. Maar goed het was niet anders... Wat gewacht en uiteindelijk konden we rond 18.30u naar binnen. De deuren van de studio werden ook al snel open gemaakt gelukkig voor de verandering dus rond 19u stonden we al binnen! Balen alleen dat ik bij binnenkomst mijn enkel verzwikte en daar de rest van de avond nog last van heb gehad...
Na een uur wachten waren we dan eindelijk zo rond 20u binnen in de zaal. Een discussie over de plaatsen zorgde ervoor dat we uiteindelijk niet geweldig zicht hadden op de banken waar de nagesprekken plaatsvonden maar goed dat mocht de pret niet drukken. Van tevoren hadden we al begrepen dat er een ‘Oprah-moment’ zou zijn en inderdaad bij binnenkomst lagen er wat cadeaus op de stoelen. Namelijk een hartje op een stokje en van die plastic vormpjes om hartvormige ijsklontjes te maken. Iedereen had zo een cadeau behalve mijn maatje... Mijn moeder heeft dus de hare aan haar gegeven zodat we toch allemaal er een hadden. Ach ja niet een geweldig cadeau maar het gaat om het idee.
Na een korte opwarming begon de show en kort van tevoren kregen we nog te horen dat we gewoon mochten fotograferen tijdens de aflevering... Nou dat hoef je mij geen 2x te zeggen!
De show zelf... Nou iedereen heeft ‘m op tv kunnen volgen, was weer erg mooi met af en toe wat spectaculaire dingen. De sfeer in de zaal was erg leuk en gezellig en ondanks dat we de bank niet goed konden zien hebben we toch wel het meeste meegekregen via een tv scherm in de coulisse. Het was ook erg leuk om te zien hoe het tussen de takes door ging daar achter de schermen en wat een stress er soms is bij de dansers om overal bij tijds te zijn.
In de pauzes kon je prijzen winnen door mee te zingen met (de meest vreselijke, hahaha sorry geen fan) Nederlandse muziek en gingen de juryleden het publiek in voor foto’s en handtekeningen. Kortom ook zeker leuke entertainment al kon de muziek wel wat beter... Hahaha!
Dat van de muziek gold ook voor de act die een optreden gaf want dat waren namelijk de 3J's... Niet echt mijn ding! Gelukkig gaven de dansers een geweldige show tegelijkertijd waar ik me lekker op kon focussen en mee bezig kon zijn.
Oh ja en voordat ik het vergeet... Er was toch zo een schattig jongetje op de tribune tegenover ons aan het dansen, ik schat 'm zo'n 3jr oud of jonger en tappen dat die kon. GE-WEL-DIG!
Helaas moest Remi het veld ruimen aan het eind van de avond (voor iedereen die dat nog niet wist) maar echt onterecht was dat niet hoor. Maar hij bracht wel flink wat gezelligheid dus ik zal 'm zeker gaan missen in de show!


Na de show was er ook nog een moment voor het publiek om alle dansers persoonlijk te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Ook erg leuk gedaan zeker voor de wat jongere fans en voor ons ook leuk om nog wat extra foto’s te schieten. Dean Saunders kwamen we ook nog ergens in de mensenmassa tegen en ook Rob Geus liepen we meerdere keren tegen het lijf.De afsluiting van de avond was echter iets minder leuk aangezien we er meer dan een half uur over gedaan hebben om van het parkeerterrein van de komen. De betaalautomaten deden het namelijk niet meer en SBS zelf verkocht geen uitrijkaarten (heel vreemd) en de monteurs kregen hem niet meer aan de praat. En weg laten rijden zonder te betalen was er niet bij dus uiteindelijk hebben we allemaal vreselijk lang moeten wachten voordat we dan eindelijk weg konden. Met als gevolg een zwaar gefrustreerde mensenmassa die na een leuk avondje toch iets minder relaxed dan gepland naar huis gingen...
Maar al met al was het weer een erg leuke avond uit! De artiesten zelf die meededen had ik niet zo heel erg veel mee maar vooral Nick de ijsdanser was wel leuk uitzicht om naar te kijken... Hahaha! Nee maar ondanks dat ik niet veel met de artiesten heb die meededen blijft het gewoon leuk om naar te kijken, dus ik heb zeker een erg vermakelijk avondje gehad samen met mijn moeder en maatje! Op naar de volgende show zou ik zeggen...