Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Sheltiewandeling Soesterduinen (15 mei 2013)

Beetje een druk weekje achter de rug vandaar dat deze blog ietsjes later is geschreven dan ik had gehoopt… Maar goed beter laat dan nooit hè!
De afgelopen weken was het mei vakantie en hoewel wij helaas maar een weekje echt volledig vrij hadden hebben we ook de tweede week van de ‘vakantie’ nog wat gedaan. Op vrijdag 10 mei zijn we namelijk mee geweest met een gezellige Sheltiewandeling op de Soesterduinen. Een initiatief van Simone Weyrer samen met Ineke van Oorschot waar uiteindelijk een flinke groep mensen op afkwam.
Via Facebook hadden we ons verzameld en om 12u afgesproken bij het begin van de zandverstuiving. Er waren een hoop bekende van me mee en Thera en haar Kyra waren zelfs met ons meegereden naar het ontmoetingspunt toe.
De wandeling ging voor een deel door het omliggende bosgebied maar grotendeels over de zandverstuiving zelf. Pittig hoor zeker als je niet goed ter been bent… We liepen dus ook het merendeel van de wandeling achteraan bij de groep en hebben het rustig aan gedaan. Het grootste deel van de wandeling had ik ook een gezellig maatje naast me lopen, al meteen bij aankomst stond ze naast me en ze week niet van mijn zijde… Blues, een heerlijke blue merle dame die bij de vader van Abby woont! Och ik zou ‘r zo meenemen als dat kon, wat een geweldige meid is dat toch zeg!Halverwege de wandeling hebben we een poging gewaagd een groepsfoto te maken… Met meer dan 40 honden was dit een flinke klus maar hij is aardig gelukt moet ik eerlijk zeggen!
Na de wandeling zijn we nog met een klein groepje wat wezen eten en drinken bij de nabijgelegen kiosk. Kilo’s zand kwam er uit onze schoenen, hahaha! Maar wat hadden we er allemaal van genoten zeg. We zijn nog heel even teruggegaan voor een kleine fotoshoot van sommige van onze honden waarna we vervolgens helemaal kapot terug naar onze auto gingen. Maar wat hebben zowel wij als alle hondjes er een lol in gehad zeg. Het beviel zelfs zo goed dat er binnenkort alweer een tweede wandeling gepland staat! Het is nog even afwachten of we daarbij kunnen zijn, vooral fysiek moet ik het natuurlijk wel weer aankunnen… Maar we hopen van wel want het was zeker voor herhaling vatbaar dit!Nog veel meer foto’s zijn in de albums op de site te vinden en hier op Facebook. De meeste foto’s op deze pagina zijn door mijzelf gemaakt, maar speciale dank gaat uit naar Ursula Claes Rosmalen & Simone Weyrer voor hun foto’s gemaakt tijdens deze wandeling…