Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Pinkstershow 2013 (24 mei 2013)

Poeh zeg wat een hectisch weekje… De blog is er dus ook even bij ingeschoten, vandaar dat ik nu een dubbele schrijf (wel verdeeld in 2 koppen) om de schade even goed in te halen!
Allereerst vorige week zaterdag… We hebben lang getwijfeld over wat te doen het Pinksterweekend. Zouden we gaan naar een gezellige groepswandeling die maandag of naar een leuke hondenshow die zaterdag? Vanwege de voorspellingen en het feit dat we ook al laatst met een groepswandeling mee waren besloten we voor de tweede optie te gaan en zijn we dus naar de Pinkstershow in Arnhem geweest. Gezellig samen met Thera en haar Kyra voor wie het haar allereerste show was!
Van tevoren hadden we uitgezocht welke rassen we wilde zien en hoe laat we waar moesten zijn. We vielen met onze neus in de boter… Rasgroep 1, 5 en 9 op dezelfde dag, al mijn favoriete rassen samen dus! We moesten al vroeg daar zijn maar eenmaal in Arnhem aangekomen bleken we alsnog te laat voor de eerste keuringen die we wilde zien, het programma was namelijk omgegooid… Gelukkig hebben we uiteindelijk niet al te veel gemist en heel wat keuringen kunnen zien. Thera had ‘afgesproken’ met wat nieuw gemaakte vrienden van ‘r daar en ook ik trof wat online vrienden rondom de ringen. Veel bekende gezichten en bekende hondjes dus!Het grootste deel van de tijd hebben we bij de ring gestaan waar de Vlinderhondjes en Chinese Naakthondjes werden gekeurd maar ook een deel van de Sheltie keuringen hebben we gezien. Tijdens een rondje door de hal hebben we ook nog wat leuks voor de hondjes hier en daar gekocht, gekletst met nog wat mensen die onze meiden wel interessant vonden ik heb weer even zo een heerlijke teddybeer van een Chow Chow kunnen aaien… De uitslagen van de dag waren wisselvallig, sommige zeer tevreden anderen wat teleurgesteld. Mijn eigen mening laat ik even in het midden maar natuurlijk ook via deze weg alsnog gefeliciteerd voor alle winnaars! Er kwamen weer prachtige maar vooral ook heel wat leuke/lieve hondjes voorbij.


Aan het eind van de middag zijn we weer richting huis gegaan maar niet voordat we nog een tussenstop maakte nabij de Rijnhal… Namelijk het Rozendaalse Veld, even lekker rennen met de meiden! Heerlijk vonden ze het en dat terwijl de meeste het ook erg leuk vonden op de hondenshow al.
Een erg gezellig maar ook vermoeiend dagje uit was het… Maar met al die gezellige honden om je heen is zo een dag altijd wel geslaagd natuurlijk!

Kijk hier voor nog meer leuke foto’s gemaakt tijdens en na de show…