Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Dylano

Na Sterre vertrokken we om Dylano te gaan bezoeken. Het was even zoeken maar uiteindelijk vonden wij Dylano's nieuwe huis. Dylano is bij een gezin terecht gekomen met een klein kindje, zijn nieuwe broertje in mijn ogen. Want zo behandelen ze elkaar echt hoor ;-). Ze rennen achter elkaar aan, spelen met elkaars speelgoed, echt het is zo lief! Kortom deze kleine jongen is daar heerlijk op zijn plaats. Weliswaar zonder andere dieren, aan zijn nieuwe baasjes en kleine broertje heeft hij meer dan genoeg volgens mij ;-).
Dylano wist ook niet wat hij zag toen we aankwamen. Eerst zag hij ons en toen bleek ook nog mama Abby mee te zijn! Dat betekende natuurlijk groot feest! Want wat zijn die 2 bezig geweest zeg... Abby had altijd al een erg goede band met Dylano en dat was hier ook weer goed te merken. Eerst gingen ze het hele huis door maar al snel werd het spelletje voortgezet in de achtertuin. En dat was toch zo lief om te zien... Abby rende achter Dylano aan, greep hem dan en begon te stoeien. En vervolgens deed Dylano hetzelfde bij zijn moeder en deed Abby alsof hij won. Dan lag ze echt op haar rug met Dylano bovenop haar, zo schattig! Maar Dylano vond het ook wel erg leuk dat wij er waren hoor. Want af en toe rende hij ook wel even bij mama weg om door ons aangehaald te worden. Maar ja toen ondekte mama een tennisbal, en het is bekend hoe Abby en haar kinderen op tennisballen reageren :-P... Nou vanaf dat moment werd iedereen echt helemaal gek van die 2 hoor! Rennen achter die tennisbal aan, echt niet normaal. Met z'n tweetjes, Dylano nog steeds de snelste zoals altijd. Och het was echt heel leuk om die 2 bezig te zien.
Dylano is alleen nauwelijks gegroeid de afgelopen weken, echt nauwelijks... Het is nog zo een klein onderdeurtje! Maar toch oogt hij al heel volwassen, net als een 'echte grote hond'. Ik ben erg benieuwd hoe deze man verder uitgroeid, maar ik verwacht wel dat als het zo doorgaat hij de baby is en blijft van het nest. Want groot zal hij absoluut niet worden zoals het er nu naar uitziet. Maar ach dat is ook juist waarom shelties zo leuk zijn, tenminste dat vind ik ;-)...