Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Blafzwemmen Emmeloord (2 september 2012)

Even zag het er naar uit dat vandaag in het water zou vallen, figuurlijk dan… Mijn endometriose speelde namelijk begin van de week op dus zwemmen was wel het laatste waaraan ik moest denken toen. Maar gelukkig, het zette niet door! En dus kon ik vandaag toch naar het afsluitende evenement van de zomervakantie… Blafzwemmen met de meiden in Het Bosbad hier in Emmeloord!
Vorig jaar was ik gezellig samen met een vriendin en dit jaar hoefde ik gelukkig weer niet alleen te gaan. Maryse en haar Lizzie kwamen namelijk gezellig ook mee een duik in het water nemen. Tussen 16u en 17u waren we weer welkom dus aan het eind van de middag gingen we die kant op met de meiden. Het weer was niet super maar gelukkig wel beter dan de afgelopen dagen, kortom we waren er klaar voor!
Het plan was eigenlijk om alleen met de Sheltiedames het water in te gaan, zij zijn immers het meest ervaren op het gebied en Ashley doe je er toch absoluut geen plezier mee. Elphaba was helaas een dag eerder loops geworden dus of zwemmen met haar nu wel zo een geslaagd plan zou zijn… We begonnen de middag dus maar met Eevee en Lizzie samen, de ervaren en onervaren zwemmers. Lizzie, spannend dat ze het vond, dook wel meteen het water in en leek wel een natuurtalent! Eevee moest er duidelijk weer even in komen en vond het in het begin nog wat spannend maar werd naarmate de middag vorderde ook steeds weer vertrouwder met het water. Abby daarentegen had er duidelijk geen zin in, zij wou absoluut niet het water in dus haar hebben we hier uiteindelijk ook maar niet toe gedwongen. Tja bleef Elphaba over, die toch wel wat interesse toonde. Dus uiteindelijk besloot ik toch met haar de gok te wagen en zijn we het water in gegaan samen. Zelfs het ondiepe deel was voor haar te diep om te staan dus ze moest meteen laten zien of ze het kon of niet, maar het ging super. Ze leek wel door het water te zweven en vond het niet eens zo eng ook. Samen met Eevee en Lizzie heeft ze dus een paar ‘duiken’ genomen waarna ze lekker in de handdoek mocht opdrogen.Tegen 16.45u vonden we het wel weer tijd om richting huis te gaan en zijn we dus vertrokken, na heel wat bekijks te hebben getrokken weer met zowel de Sheltiemeiden als ons Powderpuffje. Thuis kon heel Elphie’s grooming ritueel na deze zwempartij natuurlijk weer beginnen en dat gaf ons mooi de tijd om even op te drogen en bij te komen van alle drukte. Nog even gezellig wat gegeten en gekletst, en toen was het weer tijd voor ook Maryse en Lizzie om richting huis te gaan.
Al met al was het een erg leuke afsluiting van de zomervakantie voor ons dus… Oké het was wel een beetje koud achteraf maar in het water zelf viel het reuze mee, en het gaat om de gezelligheid toch uiteindelijk! We hebben het volgens mij allemaal naar ons zin gehad en daar gaat het om. Morgen begint de werkweek voor mijn moeder weer en dus ook de ‘normale’ dagelijkse routine voor mij maar zeker met wat leuke herinneringen aan deze zomervakantie in ons achterhoofd.


Kijk voor meer foto's in dit album op mijn Facebook pagina!